Bestellen
0031 6245 245 64
NasiVent
Begin de dag met een uitgeslapen gevoel

Nasivent

NASIVENT Tube®

De NASIVENT Tube® bestaat uit twee pijpjes met een verbindingsstuk voor veilig inbrengen en het op zijn plaats houden. Het is vervaardigd uit een hoge kwaliteit silicone. Deze is goedgekeurd en geschikt voor medisch gebruik. Door het gekozen materiaal, zijn irritaties aan de huid of van het slijmvlies bijna onmogelijk. De NASIVENT Tube® is zacht, zeer elastisch en flexibel. Het past zich goed aan bij de verschillende neusvormen en heeft daardoor de ideale pasvorm. Tijdens het onderzoek is gebleken dat ook na een lange periode het gebruik comfortabel blijft.

Hoe werkt de NASIVENT Tube®?

De NASIVENT Tube® helpt bij die groep mensen waarbij de oorzaak van het snurken in de neusblokkade ligt. Ingebracht nemen de pijpjes het model van de neus aan. Zonder de neus te vervormen of onder druk te zetten, worden de neusvleugels zover als mogelijk opengehouden. Hierdoor wordt de ademhaling door de neus voor de patiënt vergemakkelijkt. Dit heeft tot gevolg dat de zijslaaphouding in combinatie met ademen door de neus sterk wordt gestimuleerd. Snurken kan hierdoor helemaal verdwijnen of vermindert in ieder geval sterk. Tijdens het medisch onderzoek is gebleken dat de NASIVENT Tube® een positieve invloed heeft op apneu

 

NASIVENT IS VERKRIJGBAAR IN 4 VERSCHILLENDE MATEN

NASIVENT TUBE PLUS Diameter Lengte
Maat L  12mm 22mm
Maat M  10mm 18mm
Maat S    8mm 12mm
Maat XS    7mm 10mm

ZOEK UW JUISTE MAAT

De geleverde Nasivent Tube Plus komt in 4 maten zodat er altijd een voor u een passende maat bij is.Om een nog betere pasvorm te krijgen kan men de ringen eenvoudig met een schaar op maat knippen De 2 naar voren gerichte z.g.neusstoppers zorgen ervoor dat de Nasivent Tube Plus optimaal in de neus blijft zitten tijdens de nacht.

 

 

TOEPASSINGEN

  • Verbetert de neusademhaling
  • Vermindert en zelfs voorkomt snurken
  • Zorgt voor een gezonde slaap
  • Verbetert de zuurstof toevoer                                   
  • Zeer zacht en huidvriendelijk
  • 100% medisch siliconen
  • Aanbevolen door KNO artsen              

 

>Nasivent

Wij helpen u graag verder

neem contact op